Despre Xvision

ISTORIC : Firma noastra s-a infiintat in anul 2002 fiind una din singurele firme care au rezistat pe piata. Inca de la inceput studioul nostrum a urcat rapid in topul preferintelor in materie de videochat din Bucuresti si din tara datorita in primul rand al seriozitatii si profesionalismului de care am dat dovada.

DATE GENERALE: Xvision este o firma ce desfasoara in principal activiatea de videochat profesional (adult / nonadult livestreaming) avand o experienta REALA de peste 8 ani. In prezent in afara de sediul central din Bucuresti avem peste 20 de studiouri si colaboratori atat in tara cat si peste hotare. Seriozitatea si perseverenta sunt atu-urile care ne-au facut sa ne mentinem pe piata in decursul acestor ani. Ne desfasuram activitatea in vile amenajate si utilate cat mai placut , situate in zone discrete si sigure.

LEGALITATE: Inca de la inceput problema legalitatii a planat mereu asupra acestei activitati. Ilegalitatea a fost sustinuta continuu de studiou-rile fantoma ce au impanzit piata. Xvisionstudio a ales calea legalitatii inca de la inceput, oferind conditiile de munca conform standardelor existente si respectand legile in vigoare.

COLABORARI: In prezent colaboram cu cele mai bune siteuri in domeniu, o parte din ele avand caracter exclusivist. Avand foarte multe colaborari poti fi sigura ca venind la noi o sa putem gasi pachetul optim de siteuri pentru tine. Pentru o cat mai buna colaborare asiguram training si support tehnic 24 din 24.

PLATFORMA WEB : O invovatie unica in domeniu atat in Romania cat si peste hotare o reprezinta site-ul nostru dedicat special modelelor si colaboratorilor nostri. Platforma este pliata perfect pentru nevoile fiecarui model si pentru a face munca extreme de usoara. Siteul include pagina de logare pe toate siteurile modelului respective, statistica, mesagerie, forum si multe altele.

Lucruri de stiut despre Xvisionstudio:
– 1 din 5 modele au colaborat sau colaboreaza incontinuare cu noi;
– Avem colaborari cu toate siteurile profitabile actuale;
– Avem peste 8 ani de vechime REALA in domeniu;
– Modelele nostre lucreaza pe o platform web UNICAT in Romania si in lume;
– Suntem echipati cu cea mai noua tehnologie in domeniu;
– Avem colaborari cu siteuri exclusiviste;
– Asiguram support tehnic GARANTAT 24/24;
– Punem la dispozitia modelelor noastre un trainer profesionist;
– Asiguram modelelor noastre sedinte foto GRATUITE cu un Fotograf Profesionist;