Intrebari frecvente
Ce presupune activitatea de videochat?
Raspuns :
Videochatul reprezinta pentru cei ce fac parte din aceasta comunitate (client, modele) o alternative la viata reala unde fiecare poate fi ceea ce isi doreste. Emotiile , visele, dragostea , fanteziile, pasiunea, dorinta de a cunoaste noi persoane si bineinteles castigurile material mentin vie si prospera acesta activitate. Retineti insa ca pentru a avea rezultate acesta activitate trebuie tratata cu seriozitatea necesara.
Fii ambitioasa!!!
 
Cat de legal este videochat-ul in Romania?
Raspuns :
Videochat-ul este o activitate 100% legala fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496 din 2004. Insa ca la multe alte activitati, ilegalitatea e data de firma la care lucrezi. Putem spune astfel ca peste 85 la suta din studiourile existente lucreaza in ilegalitate fiind un pericol atat pentru modele proprii cat si pentru cele care vor sa se angajeze in acest domeniu. Noi suntem una din firmele care iti ofera sansa de a lucre intr-un mediu sigur si 1000% legal.
Alege Inteligent!!!
 
Se mai castiga bani din videochat?
Raspuns :
O parte din oamenii care au incercat acest domeniu au creat o imagine falsa ca videochat-ul nu are mai fi lal fel de profitabil ca inainte. Nimic mai fals si prezenta noastra poate sustine acest lucru. Ambitia si seriozitatea pot fi armele tale care iti garanteaza reusita. Si nu mai putin important in acest domeniu conteaza foarte mult cu cine lucrezi.
Zi-mi cu cine lucrezi ca sa iti zic cati bani faci!!!
Nu am experienta in domeniu . Ce sanse am ?
Raspuns :
La fel cum am zis mai sus conteaza foarte mult cu cine lucrezi. Pentru noi experienta nu este deloc unul din factorii determinant in alegerea modelelor noastre. Ba chiar putem spune ca fiecare model fara experienta ce ne calca pragul reprezinta o provocare pentru noi.
Tu trebuie sa iti doresti, noi te ajutam sa reusesti!!!
 
Cat trebuie sa lucrez ? Este un program de lucru obligatoriu ?
Raspuns :
Pentru modele care lucreaza din studio programul este obligatoriu de 8 ore pe zi / 40 de ore pe saptamana si este stabilit de contractual de munca semnat de model. Pentru modelele care lucreaza de acasa programul este la libera alegere. Trebuie stiut insa ca in spatele acestor sume ce se realizeaza in acest domeniu sta un efort pe masura atat din partea modelului cat si din partea studioului. Nu putem sa te ajutam sa reusesti daca tu nu faci nimic pentru acest lucru.
Rezultatele sunt direct proportionale cu munca depusa!!!
 
Pot fi vazuta din Romania?
Raspuns :
Marea majoritate a siteurilor cu care lucram nu sunt vizibile din Romania, unele chiar sunt cu circuit exclusivist (adica sunt vizibile doar pentru membrii unor cluburi). Desigur sunt si siteuri care pot fi vazute de oriunde din lume, dar noi iti vom bana profilul astfel incat sa nu apari pe site.
Discretia este prioritara pentru noi!!!
 
Informatiile mele sunt confidentiale?
Raspuns : DA ! Atat noi cat si siteurile cu care colaboram garantam confidentialitatea datelor dumneavoastra. XVisionStudio nu va dezvalui informatii referitoare la identitatea dumneavoastra reala.
Pentru ca vrem sa lucrezi in liniste!!!